Vsebina prispevka

Izobraževanje kot priprava na preizkus (11. 3. 2020) – ODPOVEDANO!

17. 2. 2020

Na podlagi 39. člena Zakona o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih (ZVDAGA, Ur. l. RS, 30/06, 51/14) in v skladu s Pravilnikom o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom (Ur. l. RS, 66/16) bomo v Zgodovinskem arhivu Celje v sredo, 11. marca 2020  izvedli strokovno usposabljanje uslužbencev javnopravnih oseb, ki delajo z dokumentarnim gradivom.

Izobraževanje je namenjeno tistim, ki prvič vstopate v procese pridobivanja znanj s področja poslovanja z dokumentarnim in arhivskim gradivom in služi kot predpriprava za opravljanje preizkusa strokovne usposobljenosti.

K izobraževanju boste povabljeni tisti, ki ste se že prijavili preko evidenčnih prijav v minulem obdobju. Za razpisani termin izobraževanja pa ostaja ob tem tudi še nekaj prostih mest, tako da ste vabljeni k prijavi preko spodnjih obrazcev na povezavi tudi ostali, ki bi radi opravili izobraževanje in preizkus strokovne usposobljenosti.

Razpis, program, prijavnici (pdf)

Dodatno obvestilo z dne 10. 3. 2020:  Obveščamo vas, da je strokovno usposabljanje, ki je predvideno za 11. 3. 2020, zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s povečano stopnjo tveganja prenosa koronavirusa prestavljeno na četrtek, 23. 4. 2020.

Dodatno obvestilo z dne 16. 4. 2020:  Obveščamo vas, da je zaradi restriktivnih in preventivnih ukrepov v zvezi s širjenjem bolezni Covid-19, izobraževanje predvideno za novi datum odpovedano. Ko bodo razmere dovoljevale bomo sporočili nov termin izobraževanja.
Hvala za razumevanje in lep pozdrav!